Politika privatnosti

U MW kompaniji, dostupnoj na https://modularnekuce.com/, jedan od glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i beleži MW i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, kontaktirajte nas putem kanala dostupnim na veb stranici.

Ova politika privatnosti se odnosi samo na naše onlajn aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje delimo i/ili prikupljamo u MW-u. Naša politika privatnosti se ne primenjuje na informacije prikupljene van interneta ili putem drugih kanala, osim isključivo na informacije koje se prikupe putem ovog veb sajta.

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice slažete se sa našom politikom privatnosti i saglasni ste sa njenim uslovima koje ćemo sada navesti.

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci koje od vas tražimo i razlozi zbog kojih se od vas traže ti podaci biće vam jasni u trenutku kada tražimo od vas da dostavite svoje lične podatke, bilo da je to ostavljanje komentara, prijava na bilten ili popunjavanje kontakt forme.

Ako nas kontaktirate direktno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje odlučite da pružite.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

 • Obezbeđivanje, upravljanje i održavanje naše veb stranice.
 • Poboljšanje i personalizacija naše veb stranice.
 • Razvijanje novih proizvoda, usluga, karakteristika i funkcionalnosti.
 • Komunikaciju sa vama preko korisničke podrške (broj telefona i email), kao i u marketinške i promotivne svrhe.

Naglasićemo da MW ne pruža, niti prodaje informacije koje ostavite na našoj veb stranici trećim licima ili third-party aplikacijama, osim u slučaju da imamo pisano naređenje od suda!

Datoteke sa beleškama

MW prati standardnu proceduru korišćenja evidencije datoteka. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete stranice ovog veb sajta. Sve hosting kompanije to rade kao sastavni deo analitike hosting usluga. Informacije koje prikupljaju datoteke evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pretraživača, Internet provajdera (ISP), datum i vremensku oznaku i eventualno broj klikova. 

Ovi podaci nisu povezani ni sa kakvim informacijama koje se mogu lično identifikovati ili povezati sa vama lično. Svrha informacija koje prikupljamo je analiza trendova, administracija sajta, praćenje kretanja korisnika na veb stranici i prikupljanje demografskih informacija, a u cilju poboljšanja bezbednosti i funkcionalnosti veb stranice, kao i unapređivanja korisničkog iskustva na istoj. 

CCPA prava na privatnost 

Prema CCPA, između ostalih prava, korisnici imaju pravo na:

 • Zahtevanje da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i specifične delove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.
 • Zahtevanje da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.
 • Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Želeli bismo da budemo sigurni da ste u potpunosti svesni svih svojih prava na zaštitu podataka prema GDPR-u. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

 • Pravo na pristup – Imate pravo da zahtevate kopije vaših ličnih podataka koje smo prikupili. 
 • Pravo na ispravku – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zahtevate da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.
 • Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.
 • Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.
 • Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo da uložite prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.
 • Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji, ili direktno vama, pod određenim uslovima.
 • Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je zaštita dece dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i usmeravaju svoje aktivnosti na internetu.

MW ne prikuplja svesno nikakve lične identifikacione informacije od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ovakvu vrstu informacija na našoj veb stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo učiniti sve što možemo da što pre uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

Scroll to Top